Ποιοί Είμαστε

Η Εταιρεία

Λόγω της αύξησης του κύκλου εργασιών η εταιρική επωνυμία Οδοντοτεχνικό εργαστήριο Ελένης Μιχαηλίδου το 2016 αναβαθμίστηκε και μετονομάστηκε σε Ε & Μ Dental Lab ΛΤΔ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της . Φτάνοντας στο σήμερα, η Ελένη Μιχαηλίδου, σαν μία ολοκληρωμένη και πολύ έμπειρη τεχνίτρια, επικεφαλής του τεχνικού τμήματος, εγγυάται το άριστο επίπεδο της ποιότητας των εργασιών της Ε & Μ Dental Lab ΛΤΔ.

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο E & M dental προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες όπως μερική μεταλλική, οδοντοστοιχίες, ολική μεταλλική, ζιρκόνια κ.α. . Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο μας μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην Κυπριακή αγορά με συνεχές αναβαθμίσεις μέσω τεχνολογικών και πρακτικών σεμιναρίων από διάφορες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης στις λειτουργίες και τους τρόπους διεξαγωγής των εργασιών μας, με γνώμονα πάντα την ποιοτική εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

Κάποια από τα πιστοποιημένα Σεμινάρια

Σεμινάριο #1

Σεμινάριο #2

Σεμινάριο #3

Σεμινάριο #4

Πάνω από 30 χρόνια εμπειρία με συνεχές αναβαθμίσεις μέσω τεχνολογικών και πρακτικών σεμιναρίων από διάφορες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης στις λειτουργίες και τους τρόπους διεξαγωγής των εργασιών μας.

Μερικά απο τα Διπλώματα Μας

Δίπλωμα #1

Δίπλωμα #2

Δίπλωμα #3

Δίπλωμα #4

79

Συνεργάτες

1627

Ικανοποιημένοι Πελάτες

23

Χρόνια Εμπειρίας

100%

Εξελιγμένη Τεχνολογία


Εξειδίκευση & Ποιότητα

Με το καταλληλά καταρτισμένο προσωπικό, την εμπειρία των τεχνιτών μας σε συνδυασμό με τη χρήση των καλύτερων υλικών στη αγορά, από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες εταιρείες του επαγγέλματος καθώς και την εξειδίκευση στα τεχνολογικά αναβαθμισμένα μηχανήματα που διαθέτει, μπορεί να εγγυηθεί την άριστη και αξιόπιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας.


Καινοτομία & Εξυπηρέτηση

Σε συνδυασμό με την βοήθεια της τεχνολογίας έφερε την δραματική καινοτομία στο ότι έλειπε από τα Κυπριακά δεδομένα. Χρησιμοποιώντας κάθε πιθανό μέσο καταφέρνει να εξοικονομεί χρόνο στις διαδικασίες δημιουργώντας πιο ευχάριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση για τους συνεργάτες της καθώς και για τους πελάτες των συνεργατών της.